КУРИ-НЕСУЧКИ. Фактори впливу на біобезпеку
14 December 2020
|
Зовнішні фактори |
Вага % |
Внутрішні фактори |
Вага % |
|
Закупівля одноденних курчат |
4 |
Менеджмент хворіб |
30 |
|
Закупівля курей несучок |
10 |
||
|
Депопуляція курей |
4 |
Миття та дезінфекція |
28 |
|
Транспортування яєць |
10 |
||
|
Годівля і вода |
29 |
Заходи безпеки між виробничими приміщеннями та використання обладнання |
22 |
|
Вивезення гною та туш |
8 |
||
|
Працівники та відвідувачі |
Менеджмент яєць |
20 | |
|
Інфраструктура та біологічні фактори |
|||
|
Постачання матеріалів і розташування ферми |